Az építkezés fázisai

Tárolási megoldások kerthez és teraszra

2024.08.15

Manapság a minden négyzetmétert kihasználó építkezések vannak elterjedőben: kisebb lakások épülnek, illetve kis méretű telkeken húznak fel családi házakat. Ezért kerülnek előtérbe a különböző praktikus, kis helyigényű tárolórendszerek. Különösen a kertekben, az erkélyeken és a teraszokon találjuk meg egyre inkább a helyüket – ilyen megoldást kínál a Hörmann termékpalettáján megtalálható tároló.

 

 

Kerti tárolók: innovatív megoldások, maximális rend 

Bizonyára mindenki találkozott már a problémával: szerszámok, kerti bútorok és egyéb kertészeti kellékek felhalmozottan, állandó hely nélkül, rendezetlenül. Erre nyújtanak megoldást a modern és praktikus tárolási megoldások, a Hörmann minőségi és esztétikus kerti tárolói, amelyekkel rendezetté teheti kertjét, illetve teraszát. E tárolók

tűzihorganyzott, formastabil és porszórt acéllemezből készülnek.

A Hörmann kerti tárolók különleges előnye a rugalmas kialakítási lehetőség. Két dizájnváltozat közül választhatunk. A Berry Classic kerti tároló keskeny függőleges motívumával klasszikusan finom megjelenésű. A Berry Modern kerti tároló pedig széles, függőleges motívummal rendelkezik, mely különösen elegánsnak és modern stílusúnak tűnik.

Ezen kívül két különböző tetőformát is kínálnak a Hörmann tárolórendszerei: nyeregtetőt vagy lapostetőt. Alternatívaként kaphatók szellőzőnyílásos kerti tárolók is, amelyek például szeméttárolónak vagy keréktárolásra is kiválóan alkalmasak. Ezek a kis kerti épületek számos színben elérhetők. 

A Hörmann kerti tárolók karbantartásmentesek és tartósak; robusztus kialakításuknak köszönhetően időjárás- és penészállóak.


Kerti tároló egyedi kiegészítőkkel

A Hörmann a kerti tárolókhoz számos kiegészítőt is kínál. Például felszerelhető a tároló szerszámtartóval, valamint különböző polclemezekkel és polcokkal, továbbá biztonságos és helytakarékos kerékpártartó is kapható. A kerti tároló külső falára rács is rögzíthető a felfutó növények számára. 


A tűzifatároló is lehet helytakarékos és stílusos 

Egy tűzifatároló funkciója túlmutathat a fa nedvességtől való védelmén; stílusos tárolóhelye lehet a grillnek vagy más kerti eszközöknek. 

A Hörmann tűzifatárolók harmonikusan illeszkednek a kert kialakításába a különböző motívumoknak, a széles színválasztéknak és különböző méreteknek köszönhetően. A termékek tűzihorganyzott, formastabil és porszórt acéllemezből készültek, így időjárás- és penészállóak. 


Kerti tárolódobozok

A Hörmann Juno tárolódobozok robusztus, horganyzott és kiváló minőségűre lakkozott acéllemezből készültek, amelyek nem csak időjárásállóak és esőállóak, hanem ellenállnak a nap sugárzásának is.

Így gondoskodhatunk a kerti kellékek biztonságos védelméről a külső időjárási hatásokkal szemben, jobban ki tudjuk használni a kisebb alapterületű teraszokat, kerteket is.

E kerti dobozok két modern színben és két méretben kaphatók; a helyigénytől, illetve a rendelkezésre álló helytől függően választható ki a megfelelő méret. 

 

Hörmann Hungária Kft. 


 

Építkezési fázis:

8. Építkezés lezárása

Tartsa naprakészen saját listáit, dokumentumait!
JELENTKEZZEN BE, illetve REGISZTRÁLJON!
Tennivalók listája

A dokumentumot az OÉNY-ben kell kiállíttatni és feltölteni.

Bővebben >>>>

A háznak a földhivatali térképre is fel kell kerülnie.

Bővebben >>>>

Érdemes előzetesen elkérni a kivitelezőtől.

Bővebben >>>>

Ebben az időszakban a legkönnyebb megállapodni a kötbérről.

Bővebben >>>>
Jellemző hibák

Így nem lehet bizonyítani, hogy kinek a mulasztása okozta a későbbi hibát.

Bővebben >>>>

A végszámlát csak a hatóság bizonyítvány után fizessük ki!

Bővebben >>>>

A hatósági bizonyítvány kiadható akkor is, ha az épület teljes befejezésére még nem került sor…

Bővebben >>>>