Az építkezés fázisai

Regisztráció

Töltse ki alábbi regisztrációs űrlapunkat, hogy az Epitkezes.info.hu oldalon hatékony segítséget kapjon építkezése kézben tartásához!

Regisztrált felhasználóként

  • Önt az Epitkezes.info.hu oldal lépésről lépésre végigkíséri az építkezés folyamatán; meg tudja jelölni, hogy milyen tennivalókat végzett már el, és mit kell még megtennie, azaz hogy hol tart éppen az ügyintézés folyamatában. Így biztos lehet benne, hogy nem mulaszt el semmi fontosat, és nem kerül veszélybe, időben befejeződhet az építkezés!
  • Ön számos hasznos segédanyaghoz – szerződésmintákhoz, iratmintákhoz, útmutatókhoz, kalkulátorokhoz – hozzáférhet, jelentős részükhöz teljesen ingyenesen. Ezeket tapasztalt jogi és műszaki szakértőink állították össze. Így az építkezése mindvégig jogszerű és szakszerű módon folyhat, el tudja kerülni a fölösleges jogvitákat, hibákat, késedelmet!

Kérjük, adja meg adatait az alábbi űrlapon. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Adatok a belépéshez, kapcsolattartáshoz

Kamarai adatok
Akkor szükséges a kitöltés, ha Ön a későbbiekben szakmai továbbképzéseinkre kamarai pontot igényel.
Ez esetben ide kattintva adhatja meg az adatokat
Ha Ön tag vagy nyilvántartott, kérjük, töltse ki az alábbiakat (az adatok megadása feltétlenül szükséges, ha Ön szakmai továbbképzésen való részvételről igazolást szeretne kapni).Magyar Építész Kamara


Magyar Mérnöki Kamara


Magyar Ügyvédi Kamara

Számlázási és postázási adatok Számlázási adatok

Az itt megadott számlázási adatokat akkor használjuk fel, ha Ön a későbbiekben ezen az oldalon (vagy az Artifex Kiadó más oldalain) megrendel valamit, pl. segédanyagot, konferenciarészvételt stb. Maga a regisztráció az epitkezes.info.hu oldalon természetesen ingyenes; semmilyen fizetési kötelezettséggel nem jár.

Postázási adatok

Az itt megadott postázási adatokat akkor használjuk fel, ha Ön esetleg valamilyen papíralapú kiadványt rendel meg tőlünk, vagy ha valamilyen megrendeléséről papíralapú számlát kér.

Kattintson ide, ha a postázási cím nem egyezik meg a számlázási címmel

Számlázás módja Küldhetünk-e Önnek elektronikus számlát a befizetett díjról?

Szolgáltatásunkról az elektronikus aláírásról szóló törvény rendelkezései szerinti, fokozott biztonságú elektroniikus aláírással és minősített szolgáltató által kibocsátott időbélyegzővel ellátott számlát (PKI alapú számla) adunk. Ha nem kívánja elfogadni az - egyébként a jogszabályoknak mindenben megfelelő, előzetes megállapodást nem igénylő - elektronikus számlát, kérjük, vegye ki a pipát az alábbi jelölőnégyzetből. Ez esetben a számlát az Ön email-címére pdf formátumú fájlként küldjük el, melyet ki tud nyomtatni magának.

(Figyelem, ha Ön a továbblépés után, a "fizetés módja" rovatban a bankkártyás fizetési lehetőséget választja, akkor csak elektronikus számlát tudunk küldeni!)


Az Ön építkezésének adatai Az alábbiak kitöltésére azért van szükség, mert egyrészt segíti szerkesztőségünket abban, hogy megismerjük a felhasználók igényeit, másrészt lehetővé teszi, hogy adott esetben ezeknek az igényeknek megfelelő, pontosabban személyre szabott tájékoztatást tudjunk küldeni a regisztrált felhasználóknak pl. a helyi lehetőségekről, hivatali ügyintézésről stb.

(Kérjük, röviden, egy-két szóban - maximum 20 karakter terjedelemben - nevezze el az építkezést, melyet az Epitkezes.info.hu segítségével most támogatni szeretne. Erre azért van szükség, mert később akár újabb építkezést is indíthat itt; azt majd egy új névvel tudja megkülönböztetni a mostanitól.)

Az Ön által indított vagy tervezett építési tevékenység típusa (kérjük, válasszon az alábbiak közül):

Az építési tevékenység helyszíne

Adatvédelem, jóváhagyás

Kérjük, gondosan ellenőrizze fent megadott adatait, mert ezek kerülnek a nyilvántartásunkba (és adott esetben a számlára is).